{image:title}
Bericht delen

Abri-campagne trekt veel belangstelling van woningzoekers

Abri-campagne voor nieuwe woningen in Helmond

Onlangs is cityside-apartments gestart met de verhuur van woningen in onze nieuwe locaties in Helmond . De belangstelling van young professionals om hier te wonen, is groot. Deze werd aangewakkerd door een abri-campagne.

Terwijl de transformatie in Helmond nog niet is afgerond, hebben zich bij de inloopavond al veel belangstellenden gemeld. Het complex aan de Stationsstraat wordt in juni 2019 opgeleverd en bestaat in totaal uit 33 woningen (7 studio’s, 20 tweekamer- en 6 driekamerappartementen). Geïnteresseerden kunnen zich bij ERA VB&T Makelaars Helmond inschrijven voor een woning.

Abri-campagne om aandacht te trekken 

Een abri-campagne biedt ruimte om te adverteren met een korte en krachtige boodschap bij een bus- of tramhalte. Deze campagne stond 24/7 in de schijnwerpers, doordat de abri poster van binnenuit verlicht is en eventueel voorzien van roterende vlakken. 

Abri-campagne voor nieuwe woningen in Helmond

Opvallen met een abri-campagne

In deze case is het een combinatie van een simpele heldere tekst die 24/7 verlicht in de stad Helmond en het NS station van Helmond enkele weken heeft gestaan.

Een abri-campagne is een uitstekend middel om goed op te vallen bij je doelgroep. Ook benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft een abri-campagne? Wij helpen u graag verder, neem contact met ons op!

Bron: www.cityside-apartments.com